iowa.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Iowa

Fastighet till salu i Iowa

Iowa i Amerika är avgränsad i norr av staten Minnesota, i väster av Nebraska och South Dakota, söder om Missouri, och i öster av Wisconsin och Illinois.

När någon söker efter egendom till salu i Iowa, vad han föreställer är förmodligen vetefält, har staten Hawkeye en del av landets rikaste land, vilket gör det till en jordbrukskraftverk. Med över 30 miljoner hektar jordbruksmark och över 92.000 gårdar leder Iowa nationen i produktion av majs, soja, fläsk och ägg. Ännu mer imponerande är det faktum att en bonde i Iowa levererar i genomsnitt 154 personer globalt och staten ger 7% av landets mat.

Vad du kanske inte vet är att Iowa-jordbruket också är nära kopplat till den gröna energinekonomin, eftersom staten är nummer ett när det gäller produktion av förnybara bränslen, etanol och biodiesel och nummer ett i användningen av el som genereras av vinden för jordbruket på 28%. Trots dessa register inkluderar avancerade produkter maskiner såsom traktorer, tillverkade metaller, inklusive flygplan, motordelar och bearbetade livsmedel.

Iowa har bott på datacenter för Microsoft, Google och IBM och har mer än 76 000 anställda inom teknik, och Iowa: s ekonomi är mer varierad än man kanske tror.

Iowa ligger i Amerikas "Heartland", flankeras av två av landets största floder: Mississippi i öst och Missouri i väster. Det gränsar till sex stater i Mellanvästern: Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Nebraska och South Dakota. När det gäller storlek rankas Iowa 26 i landet efter territorium och 30: e av befolkningen, med drygt 3 miljoner människor. På utbildningsfronten tog över 90% av Iowa examen från gymnasiet och placerade den

Priserna på fastigheter till salu i Iowa varierar beroende på var du vill bo. Iowa City är bland de dyraste städerna. Dess rikare förorter, Swisher, har det högsta genomsnittliga husvärdet i staten. Iowa, liksom alla andra fastighetsmarknader, är oförutsägbar och kan enkelt flyta på en månad, veckovis eller till och med dagligen.

Staten blev drabbad av bristen på egendom till salu i Iowa till överkomliga priser. Medan de tror att med den ökade tillgången under årets lopp börjar fastighetsprisets genomsnittliga pris, kommer den totala utbudet som helhet fortfarande att vara kortfattat av vad som behövs. Hushållstillväxten uppgick till 6% år 2017. Detta kommer dock att minska om expertprognoserna blir verkliga. Det verkar som om priserna på fastigheter till salu i Iowa ökar med 4% år 2018. Räntehöjningen på fastighetsmarknaden i Iowa är en prognos som inte är ny. Varje år verkar denna uppskattning hitta en plats med experter. Det verkar dock som om det kunde bli verklighet för 2018.

Även om det inte finns någon garanti för att efterfrågan på bostäder kommer att möta efterfrågan för det kommande året, verkar det som att priserna kan stabilisera. Det betyder bra saker för de nyaste köpare på marknaden.

Även om det inte är jämförbart med andra stora städer som Seattle, har Des Moines en relativt stark ekonomi och är en stad där många köpare som söker fastigheter till salu i Iowa. Eftersom Des Moines är ett bra ställe att starta ett företag, har det sett en tillströmning av människor och erbjuder en nivå av bekvämlighet som inte finns i andra delar av USA. I allmänhet är Des Moines fastighetsmarknad i Iowa, men inte lika bra som andra delar av landet, väl på sin snabbhet.

Cedar Rapids är en större medelstora stad som ligger i delstaten Iowa. Med en befolkning på 131 127 personer och 28 beståndsdelar, är Cedar Rapids det 2: a största samhället i Iowa och är ett bra ställe att leta efter fastigheter till salu i Iowa.

Huspriserna på Cedar Rapids ligger starkt under det nationella genomsnittet. Bedömningsgraden för Cedar Rapids hem har varit över genomsnittet under de senaste tio åren.

En mycket viktig sak att tänka på är att det är genomsnittliga skattesatser för staden. De enskilda kvarteren i Cedar Rapids skiljer sig åt i sin investeringspotential, ibland mycket.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB